Boek: “Sappen en Smoothies uit eigen tuin”


Sinds maart 2008 is 'n leuk Nederlandstalig boek verkrijgbaar, waarin ook recepten verwerkt zijn met melkkefir. Vandaar dat wij er 'n speciaal plaatsje voor ingeruimd hebben.

Ook dit boek is geschreven door de Vlaming Peter Bauwens (net als "Waterkefir | Melkkefir, lekker, gezond en zo klaar") en Charlotte Bauwens. Ondertitel is: "Heerlijk gezonde drankjes op basis van fruit, groenten, kruiden en bloemen".
Hieronder is de flaptekst integraal overgenomen:
"Sappen en smoothies zijn lekker, gezond én gemakkelijk zelf te maken. Zeker als je de ingrediënten voor zo'n heerlijk glaasje boordevol vitaminen gewoon uit je tuin kunt halen. Met één enkel ingrediënt als basis, of met een heuse mix van groenten, fruit, kruiden en zelfs bloemen, tover je de lekkerste drankjes uit de blender of sapcentrifuge.
In dit boek bieden Peter en Charlotte Bauwens je ruim 40 ingrediënten waarmee je aan de slag kunt. Appel, basilicum, rode biet of noten, met de recepten in dit boek maak je er in een handomdraai een overheerlijk sapje of een voedzame smoothie van. Wat dacht je bijvoorbeeld van kers-bloemensap, een smoothie op basis van zoet en pittige pepers of een heerlijk drankje van watermeloen en roomse kervel? Laat je inspireren en experimenteer met de talrijke mogelijkheden van een verse oogst uit eigen tuin. "

De boekgegevens:

Foto voorkant, klik op de foto voor vergroting


Foto achterkant, klik op de foto voor vergroting

Titel:
Schrijver:
Uitgeverij:
Uitvoering:
ISBN:
NUR:
Druk:
Aantal bladzijden

Sappen en Smoothies uit eigen tuin.
Peter & Charlotte Bauwens
Deltas, België-Nederland
Paperback
9789044716375
440
1e druk, 2008
72


Via de webwinkel van Kefirshop vindt u alle informatie om ook een ander (kefirboek) online bij ons te bestellen.


Reactie Smoothiesboek © 2012 DRO-SIKE, laatste wijziging: 28-12-2012, v1.8