Kefirboek “Waterkefir | Melkkefir”

Vanaf voorjaar 2007 tot halvewege 2012 was eindelijk een Nederlandstalig boek verkrijgbaar met als titel:

"Waterkefir | Melkkefir
Lekker, gezond en zó klaar"

Zie nieuws onderin deze pagina!

Dit boek, geschreven door de Vlaming Peter Bauwens, beschrijft hoe de kefir te verwerken tot een overheerlijke drank met zeer diverse smaakkarakteristieken en beschrijft een aantal overheerlijke en bovenal gezonde recepten, met kruiden, vers en gedroogd fruit etc.
Wilt u wat meer doen met kefir dan de traditionele bereidingswijze? Bent u wellicht geďnteresseerd hoe je met behulp van kefir zeer waardevolle voedingsstoffen uit vooral zaden kunt winnen, die anders het maag/darmkanaal passeren zonder opgenomen te worden? Wilt u met verse vruchten en kruiden werken? Ook het vervaardigen van kaas en kwark o.b.v. kefir komt aan de orde. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en dit boek kan daarbij een goede hulp zijn.

De boekgegevens:

Foto voorkant, klik op de foto voor vergroting
Foto voorkant, klik op de foto voor vergroting

Foto achterkant, klik op de foto voor vergroting
Foto achterkant, klik op de foto voor vergroting

Titel:
Schrijver:
Uitgeverij:
Uitvoering:
ISBN:
NUR:
Druk:
Aantal bladzijden

Waterkefir | Melkkefir, lekker, gezond en zó klaar.
Peter Bauwens
Deltas, België-Nederland
Paperback
978-90-447-1063-2
440/860
1e druk, 2007
72


Nieuws: Vanaf ongeveer eind februari 2013 komt de 2e druk van dit boek beschikbaar. Meer info zodra bekend, kunt u dan vinden op deze pagina.

Een gewelidg alternatief voor Microsoft Office, geheel gratis! Reactie Kefirboek mailen © 2013 S.J. Kemperman, laatste wijziging: 4-1-2013, v1.13